Behandeling door Easyslim.nu
Behandeling door Easyslim.nu Foto: Easyslim.nu

Afslanken met Easyslim, nu ook in Schagen

SCHAGEN - Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schieten er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

Sinds 01 nov 2017 is Lucy Schagen actief op Texel. Deze zeer goed bezochte studio heeft per 16 mei 2018 een tweede studio op de Witte Paal 332H.

Elektrostimulatie

De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Schagen ligt aan de De Witte Paal en heeft een groot bord. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Lucy Schagen is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leid ze nu twee studio's van deze afslankformule. Ze is, met de medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestigingen. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Ervaringsdeskundig

Lucy Schagen is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Al jaren tobde zij met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd maar even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet Lucy hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. In 2017 liep ze tegen een advertentie van Easyslim.nu aan en maakte een afspraak. Als snel was Lucy dermate enthousiast dat ze kort daarna zelf een Easyslim.nu studio is gestart op Texel en later in Schagen. Easyslim.nu Schagen is open van ma t/m do van 9:00-21.00 uur.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,- voor € 39,- 0631787391 of mail naar Schagen@easyslim.nu. Online afspraak: www.easyslim.nu.