365 dagen slaapgarantie bij Morgana Zwaagdijk!
365 dagen slaapgarantie bij Morgana Zwaagdijk! (Foto: aangeleverd)

Slaapoplossingen bij Morgana Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST - Voldoende slaap is nodig om een goede balans te vinden tussen rust en activiteit en om lichaam en geest goed te laten functioneren. Een bed is dus van levensbelang, maar dan wel één die alleen bij jou past. Bij Morgana Zwaagdijk vind je producten en services die specifiek afgestemd kunnen worden op jouw eigen lichaamsprofiel en wensen.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

Al meer dan 450.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij je persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld. Omdat elk lichaam anders is, ziet ook het perfecte bed er voor iedereen anders uit. Daarom biedt de unieke gratis slaaptest van Morgana uitkomst. Op basis van jouw unieke SLAAP-DNA® wordt een perfect passend slaapsysteem geadviseerd dat precies is afgestemd op jouw lichaamsprofiel en slaapvoorkeuren.

Innovatieve collectie

Een goed bed begint bij de bodem. Met de juiste én volledig persoonlijke instelling van de bodem liggen je ruggenwervels in een rechte lijn en kan je lichaam optimaal ontspannen en herstellen. Stap twee is het juiste matras. Sinds kort heeft Morgana Zwaagdijk een volledig nieuwe en innovatieve collectie Ergosleep matrassen. Uit jouw SLAAP-DNA® wordt duidelijk welke van de 6 ondersteuningstypes in het matras bij jou past. Uiteraard stoppen we daar niet, want ook je hoofdkussen en dekbed zijn een wezenlijk onderdeel van een goede nachtrust. Ook hierin adviseren we je graag. In onze slaapstudio kun je vervolgens ons advies voor jou direct uitproberen!

Slaapkamerkasten

Naast bedden vindt je in Zwaagdijk een uitgebreide kastencollectie. Er zijn kasten met vaste maatvoeringen en maatwerkkasten. In een paar stappen stel je de perfecte kast samen qua uitstraling én met de indeling zoals jij die wilt. Alles is mogelijk! Inmeten en monteren? Wij hebben alles in eigen beheer zodat je een vast vertrouwd gezicht ziet die alles voor jou regelt.

365 dagen slaapgarantie

Morgana Zwaagdijk is overtuigd van haar slaapadvies. Op een persoonlijke slaapoplossing ontvang je dan ook 365 dagen slaapgarantie. Zo heb je dus een jaar de tijd om te ontdekken of de aanbevolen slaapoplossing goed bij je past. Goed en gezond slapen begint bij Morgana Zwaagdijk!

Test de nieuwe collectie in onze winkel of boek de slaaptest op www.morgana.nl. Morgana Zwaagdijk, Zwaagdijk 227 Tel. 0228-584796 www.mammoetwoongigant.nl