Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Boekhandel Plukker: meer dan boeken

SCHAGEN - Boekhandel Plukker is een van de oudste bedrijven van Schagen. Maar het assortiment is verrassend modern en biedt veel meer dan boeken alleen.

De boekverkopers van Plukker zijn al maanden bezig met het selecteren van de mooiste, grappigste, leukste cadeauartikelen voor de komende feestmaanden, zodat er in de winkel voor iedereen een cadeau gevonden kan worden.

Spellen en knutselspullen

Naast een uitgebreid assortiment kinderboeken voor kinderen zijn er onder andere spellen, puzzels, knutselspullen en speelgoed te vinden. Maar ook voor volwassenen zijn er, naast de mooiste en leukste boeken, vele mooie, gezellige, grappige, aantrekkelijke en altijd bruikbare producten te ontdekken.

Verrassend assortiment

Vindt u het ook heerlijk om lekker in een echte boekhandel rond te struinen, geadviseerd te worden door ervaren boekverkopers en verrast te worden door het assortiment? Ga dan naar boekhandel Plukker in Schagen of winkel via de webshop van Plukker, met de service van uw lokale boekhandel.

Boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 71-75, Schagen. Tel.0224-212941. Webshop met gratis thuisbezorgen van boeken, of afhalen in de boekhandel en mooi laten inpakken. Webshop: www.boekhandelplukker.nl

Boeken koop je toch bij je lokale boekhandel?