Liedjes en lunch uit vroeger tijden.
Liedjes en lunch uit vroeger tijden. (Foto: aangeleverd)

'De oude gewoonte' in de Oldskoel

BURGERBRUG - Denkt u ook wel eens terug aan vroeger? De gerechten die op tafel kwamen en de liedjes die uit de radio klonken? Wie daarnaar terugverlangt, is maandag 9 december van harte welkom in de Oldskoel aan de Grote Sloot 116a bij 'De oude gewoonte'.

Tijdens deze derde 'Oude gewoonte' is iedereen welkom om te komen lunchen en mee te zingen met liedjes uit de oude doos onder leiding van een dirigente en begeleid door een pianist.

De start is om 10.30 uur met koffie met iets lekkers en daarna zingen de aanwezigen samen, onder begeleiding, de liedjes van toen. Aansluitend wordt de luncht geserveerd met een gerecht, dat meteen aan de keuken van vroeger doet denken: hete bliksem, broeder, blote billetjes in 't gras, lammetjespap of een ander gerecht. 'De oude gewoonte' duurt tot circa 13.30 uur.

Loopt het water u al in de mond? En krijgt u al zin om bij 'de oude gewoonte' aanwezig te zijn?

Geef u op vĂ³or vrijdag 6 december en nodig uw partner, vriend of vriendin, buurman of buurvrouw ook uit via mailadres info@jessicaheetebrij.nl of bel 0612302230. Kosten 5,00 euro p.p. inclusief koffie en lunchgerecht.