Kerstbufffet tijdens ontmoetingsdiner.
Kerstbufffet tijdens ontmoetingsdiner. (Foto: Jill Wellington)

Ontmoetingsdiner met kerstbuffet

WIERINGERWAARD - In Wieringerwaard zijn vier actieve dames in september gestart met het organiseren van ontmoetingsdiners. Maar vanwege de Kerst willen ze bij het diner van vrijdag 20 december iets extra doen, vandaar dat ze er een gezellig buffet van maken. De zaal wordt dan gezellig versierd in Kerstsfeer.

De vier dames die voor deze activiteit zorgen zijn Annie Luik, Grada Wardenaar, Marja van der Maarl en Ria Burgmeijer. Ria vertelt: "We zijn dit gestart voor mensen die bijvoorbeeld niet zo vaak uit eten gaan, of mensen die altijd alleen eten, of ouderen die het te ver vinden om naar restaurants elders te gaan. Wij verwelkomen graag iedereen. Een ontmoetingsdiner is gewoon een gezellige avond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en met een gastvrouw/gastheer gezellig bij kunnen praten."

Kerstbuffet

"We hebben tafels van 6 personen. We verzorgen altijd een driegangen diner, met stokbrood en kruidenboter vooraf en een kopje koffie met iets lekkers toe. Meestal hebben we plaats voor zo'n 20 personen, maar in verband met Kerst wilden we graag wat extra's doen. Daarom maken alle vrijwilligers wat lekkers en zo kunnen we met al die gerechten een lopend buffet verzorgen."

Het ontmoetingsdiner wordt elke laatste vrijdag van de maand gehouden, maar in December willen ze het voor de Kerst doen, dus wordt het dit keer vrijdag 20 December. De kosten zijn 7,50 Euro inclusief een drankje. Ook is er koffie met iets lekkers toe.

Locatie: dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a. Het diner begint om 18.00 uur. Aanmelden kan tot 15 december via: 06-55700701 of op: ontmoetingsdinerww@gmail.com. Mensen die zelf geen vervoer hebben kunnen als ze dat aangeven, door een van onze vrijwilligers opgehaald worden.

Aanmelden als vrijwilliger kan altijd, dit kan via telefoon:0224-290967.