Gratis Sunshower in badkamer tijdens de december feestmaand.
Gratis Sunshower in badkamer tijdens de december feestmaand. (Foto: aangeleverd)

Gratis Sunshower bij Van den Berg

SCHAGEN - December feestmaand en dat geldt ook bij Van den Berg Tegels & Badkamers op industrieterrein de Witte Paal. Wie deze maand een badkamer aanschaft, krijgt een Sunshower cadeau*.

Sunshower: unieke beleving onder de douche

De Sunshower geeft je het weldadige gevoel van een 'dagje' zon en dat het hele jaar door. Het UV-licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je weerstand verbetert en je energieniveau stijgt. Het verwarmende infrarood-licht heeft een ontspannend effect, verlicht pijn en houdt de spieren soepel. Sunshower combineert beide voordelen van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving voor onder de douche. Juist nu, in de winter, is dit hard nodig.

Van den Berg Badkamers is een onafhankelijk badkamerspecialist met een showroom van ruim 1000m². "Hier presenteren we tal van badkameropstellingen en een breed assortiment sanitair. Uiteraard hebben we altijd de laatste trends in huis! Onze showroom fungeert echt als inspiratiebron voor de klant", laat eigenaar Paul van den Berg weten. Daarnaast kun je bij Van den Berg terecht voor een grote collectie tegels, toiletten, baden, douches, stoomcabines, douche-wc's, badkamermeubels en dergelijke.

3D-tekenprogramma

Het team van Van den Berg tekent met een hightech 3D-programma, waarin de wensen van de klant precies worden ingevuld. "Op die manier krijgt men een realistisch beeld van de nieuwe badkamer, waardoor er betere keuzes gemaakt kunnen worden", aldus Paul. Meer info: https://vdbergbadkamers.nl.

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden (uitgezonderd reeds lopende orders en aanbiedingen).