De kerstboeketten en stukken van Dekker Anthuriums zijn in de wijde omgeving een begrip.
De kerstboeketten en stukken van Dekker Anthuriums zijn in de wijde omgeving een begrip. (Foto: aangeleverd)

Kerstsfeer bij Dekker Anthuriums

WAARLAND - De kerstboeketten en stukken van Dekker Anthuriums zijn in de wijde omgeving een begrip. Met de kerst in aantocht is de winkel in kerstsfeer omgetoverd. Naast de mooie boeketten, opgemaakte schalen en tafelstukken, waarbij tropische bloemen de basis vormen, worden er gezellige kerstworkshops gegeven.

"We combineren mooie natuurlijke materialen met prachtig gekleurde anthuriums. Deze bloemen staan bekend om hun lange houdbaarheid, waardoor je lang kan genieten van de kerststukken", zegt Pauline Dekker. "Elk jaar is er meer vraag naar deze mooie kerstboeketten. Naast de kerstkleuren rood en wit zijn de bloemen in vele verschillende kleuren leverbaar".

Kerstworkshops

Bij Dekker Anthuriums kan je ook je eigen creativiteit zijn gang laten gaan tijdens een kerstworkshop. "Er zijn nog enkele plaatsen vrij op woensdagavond 18 december", aldus Pauline. "Tijdens deze workshop leren wij je de kneepjes van het vak en ga je met een mooie kerstcreatie naar huis." Voor groepen vanaf 7 personen is het mogelijk het hele jaar door een datum af te spreken voor het volgen van een workshop, eventueel in combinatie met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado. Een leuk uitje voor vriendinnen, collega's of familie.

Meer informatie: www.dekkeranthuriums.nl, Smeetsweg 12 - Waarland - T. 0226-422358. Open: ma-vr 8:30-17.30 uur en za 8:30-16:00 uur. Zo 22 dec 12:00-16:00 uur.