Speciale Schagen Marktstad bierviltjes.
Speciale Schagen Marktstad bierviltjes. (Foto: aangeleverd)

Win Schagen Marktstad Kerstpakket

SCHAGEN - In de horecazaken rondom de Grote Kerk in Schagen zijn speciale Schagen Marktstad bierviltjes te vinden. Hiermee kunnen de gasten kans maken op het grote Schagen Marktstad Kerstpakket. Het pakket zit boordevol mooie producten.

Door gegevens achter te laten op het bierviltje en deze in te leveren bij de bar maken de gasten kans op het pakket. Dit kan t/m zondag 15 december bij Stiel, Posthoorn, Koeienhemel, Wonders, Rumors, Smidse, Piet Pann, Havana, Pand 5, Gevel en 't Noord. Een groot aantal winkeliers uit het centrum van Schagen hebben mooie producten aan het kerstpakket toegevoegd en daarmee is het een prachtig pakket geworden van een behoorlijke waarde.

Ondernemers die een product hebben toegevoegd zijn o.a. Sport2000, Shoeby, Zonnig Zuid, Zwaan Schoenreperaties, Boekhandel Plukker, Douglas, Holland&Barrett, Solo, Seeside, Mille Luci, Witteveen, Pearl, Beemster Schagen, Van der Veen noten, Profile Westenenk, Hunkemöller, Alissa Men, Gapa Lederwaren, Intertoys, Van Geelen Juweliers, By As, Wemy's, Roosss, Mixt Men, Penny Lane, SIMPL, Bolte Jeanswear, Esprit, De Backerij, Juwelier Koning De Spinse en Family Shoezzz. En daar komt nog meer bij!

De kerstpakketactie is een initiatief van de gemeente Schagen en Schagen Marktstad, in samenwerking met de winkel- en horecaondernemers uit Schagen. Het kerstpakket wordt op vrijdag 20 december uitgereikt in Schagen. Kijk voor meer informatie op www.schagenmarktstad.nl.