Knuwer Jeans.
Knuwer Jeans. (Foto: aangeleverd)

JEANS KORTING BIJ KNUWER JEANS

SCHAGEN - Knuwer jeans geeft een flinke korting op jeans in de gezelligste spijkerbroekenwinkel aan de Molenstraat 5 in Schagen. De klant krijgt als kerstcadeau van zaterdag 14 december tot woensdag 1 januari een korting van 10 euro op elke spijkerbroek die men bij hen koopt. Dat is vlak voor de kerst toch een aantrekkelijke actie! (met uitzondering van bestaande acties)

Een cars broek kost normaal € 59,95 deze is gedurende de actieperiode € 49,95 en de korting geldt per jeans. Cars heeft diverse modellen zoals bv het populaire model blast in een mooie zwarte , iets gebleekte wassing. Voor deze actie hoeft u geen advertenties uit te knippen, cadeaucheques in te leveren of dat de korting verrekend wordt bij de aanschaf van een volgende jeans. Nee hoor meteen ter plekke krijgt u het voordeel. De actie korting op de jeans is geldig tot 1 januari 2020. De 511 van Levi's is een populaire slim fit jeans met rits en 1 % comfort stretch, die super draagt en in veel wassingen te verkrijgen is. Ook op deze jeans geldt de korting van € 10,-- De klassieker, de 501 is er in 3 wassingen al vanaf € 79,95 verkrijgbaar.

Dames

Voor de dames zijn er diverse nieuwe modellen binnen van Levi's . De jeans zitten over het algemeen hoog in de taille en zijn er de varianten, super skinny, skinny, slim, recht en bootcut. De keuze uit de soorten jeans is zoals u van ons gewend bent enorm Men heeft de keuze uit een trendy, bootcut, flare, skinny, highwaist en klassieke rechte modellen jeans. De korting geldt de korting op de gehele jeanscollectie van Levi's, Lee, MOD, Wrangler. Tot slot geldt een korting van 30% op de winterjassen. Knuwer jeans is op zondag 22 en 29 december open. Het team wenst u fijne feestdagen wensen en een goed en gezond 2020. Lke Knuwer jeans op Facebook!