Antoine Huiberts van Expert Breezand, Linda van de Berg van Bloembinderij Ma-d'r-liefjes en  Frank Muntjewerf van Fa. P. Muntjewerf & Co.
Antoine Huiberts van Expert Breezand, Linda van de Berg van Bloembinderij Ma-d'r-liefjes en Frank Muntjewerf van Fa. P. Muntjewerf & Co. (Foto: Vincentdevriesfoto.nl)

Wie wordt Ondernemer van het Jaar 2019?

ANNA PAULOWNA - Nog even en dan is het zover. De Ondernemers Vereniging Anna Paulowna (OVAP) houdt donderdag 9 januari de verkiezing 'Ondernemer van Jaar 2019'. Volgens bestuurslid Diana van Graven een bijzondere avond, want: "We hebben in onze regio prachtige bedrijven en daar mogen we best trots op zijn."

Konden vroeger alle leden nog stemmen op de ruim 140 aangesloten bedrijven, tegenwoordig doet het bestuur van de ondernemersvereniging een voorselectie, waardoor er tien bedrijven overblijven. "Dat maakt het een stuk overzichtelijker. Ook dit jaar hebben we weer mooie ondernemingen geselecteerd. De leden hebben vervolgens gestemd en nomineerden zo drie bedrijven : Bloembinderij Ma-d'r-liefjes uit Anna Paulowna, Expert Breezand uit Breezand en Fa. P. Muntjewerf & Co uit Breezand. Deze ondernemers zijn geïnterviewd en tijdens de verkiezingsavond tonen we een filmpje van deze bedrijven. Zo krijgen onze leden een mooi kijkje achter de schermen. Verder organiseren wij als ondernemersvereniging diverse netwerkavonden op locatie, dus helemaal onbekend zijn de meeste bedrijven niet. Wie er uiteindelijk met de titel 'Ondernemer van het Jaar' vandoor gaat, beslist de jury en die maakt dat donderdag 9 januari bekend. Ook is er de Rabo-startersprijs voor een beginnende ondernemer."

Publieksprijs

Het publiek kan meestemmen voor de publieksprijs. Laat het weten op www.rodi.nl/regio/HollandsKroon.

De verkiezing 'Ondernemer van Jaar' vindt plaats op donderdag 9 januari in De Brug Eten Drinken Slapen aan Binnenhaven 2 in Van Ewijcksluis.