Martin Blokker en Marco Kuit na 40 jaar met pensioen.
Martin Blokker en Marco Kuit na 40 jaar met pensioen. (Foto: aangeleverd)

Marco Kuit en Martin Blokker na 40 jaar met pensioen!

SCHAGEN - Marco en Martin zijn 40 jaar geleden in de praktijk van Cees Speets op het Noord begonnen als fysiotherapeut. Nu, na 40 mooie jaren, maken zij ruimte voor hun pensioen.

"In 1995 kregen Marco en ik de mogelijkheid om samen de Praktijk van Blokker en Kuit aan de Beethovenlaan te starten," legt Martin uit.

"Gedurende de jaren specialiseerde ik mij ook tot acupuncturist en orthopedisch manueel therapeut en heb altijd met veel plezier verschillende mensen uit de regio getracht in beweging te brengen."

Passie en betrokkenheid

"Ik, Marco Kuit, heb mij na de opleiding SOMT in 1994 geregistreerd als manueel therapeut en heb mijn vak altijd met passie en betrokkenheid uitgeoefend. Voor Martin en mij is het tijd om het stokje, met vol vertrouwen, per 1 januari 2020 over te dragen aan onze collega's van Lijf & Visie. Zij zetten de werkzaamheden op hoog niveau voort in het mooie pand aan de Piet Ottstraat 1 in Schagen, waar wij 1 juni 2019 naartoe verhuisden. Ik blijf nog wel werkzaam als sportdocent op het Regius College."

"Aan de basis van de praktijk Lijf & Visie staat Wouter Teitsma. Wouter startte bij ons in 2003 en heeft daarna zijn eigen praktijk verder uitgebouwd. Vanaf 2018 hebben Marco en ik onze praktijk aan hem overgedragen."

Mooie toekomst

We kijken met heel veel plezier terug op onze werkzame jaren en willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We wensen jullie veel gezondheid en een mooie toekomst toe."