De cast
De cast T.v.Lely

T.V. Lely is volop in voorbereiding voor hun nieuwe voorstelling.

Onder regie van Arnold Hemmel, regisseur en vormgever, wordt er geoefend aan een de klucht “Jubileumhotel”. Deze klucht is geschreven door Ray Cooney, vertaald en eerder ten tonele gebracht door John Lanting.

Het stuk speelt zich af in een hotel in Den Haag, waar enkele politici zich voorbereiden op een debat.

Tijdens hun verblijf in het hotel vinden er verwarrende boekingen, ongeplande afspraken en communicatie storingen plaats waardoor onmogelijke situaties toch mogelijk gemaakt moeten worden.

Niet alleen de acteurs zijn in voorbereiding, ook de decor bouwers hebben dit jaar een zware taak om het publiek weer te verwennen met een verrassend decor, want dat zijn de toeschouwers inmiddels gewend.

Mede dankzij sponsoring en een loterij weet T.V. Lely de entreeprijs laag te houden en kunt u zich voor € 10, - pp verheugen op een ontspannen avondje cultuur op het platteland. Donateurs hebben het recht op een prijsvoordeeltje.

T. V. Lely speelt 5 voorstellingen in de tot theater omgetoverde Langewegkerk in Slootdorp.

De voorstellingen vinden plaats op 31 januari, 1 ,6 ,7 en 8 februari.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30.

Wilt u kaarten reserveren, donateur worden of andere informatie over “Jubileumhotel” kunt u ons vinden op facebook.com/tvlely, via onze website www.toneelvereniginglely.nl , via mail: t.v.lely@kpnmail.nl. of via de lelyfoon: 0227-581912 (na 17.00 uur)