Afbeelding
(Foto: )

Baasje gezocht

Voor haan Johan en zijn harem ziet het er hoopvol uit.

Amigo, energieke stuiterbal

Dit keer is Amigo aan de beurt. Amigo is geboren in juli 2017 en is een mix tussen een Mechelse Herder en een Friese Stabij.

Amigo heeft als pup bij een oudere reu in huis gewoond. Een stabiele teef, of sociale duidelijke reu past daar prima bij. Amigo is een energieke stuiterbal, die heeft geleerd dat de aanhouder wint. Hij wil graag zelf bepalen wanneer en hoe lang er gespeeld wordt. Hier kan echt wel aan gewerkt worden.

Amigo is best wat onzeker, dat laat hij merken door een flinke bek op te zetten bij onbekende situaties en sommige mensen. Maar als hij je kent, is dit snel voorbij. Een uitdaging voor een liefhebber van honden met pit.

Deze prachtige hond verdient een baasje dat veel tijd en aandacht aan hem kan besteden. Een fijne werkhond voor een actieve baas. Door zijn enthousiaste gedrag is het niet verstandig hem te plaatsen bij kinderen. En alleen zijn zal rustig moeten worden opgebouwd. Hij is nou eenmaal graag samen met zijn baasje.


Wie meer wil weten: DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 Tuitjenhorn, 0224-551818. www.dierenasiel-schagen.nl

Afbeelding