Popkennis opvijzelen tijdens Popquiz in de Bierkade.
Popkennis opvijzelen tijdens Popquiz in de Bierkade. (Foto: Free fotos)

Popquiz bij De Bierkade

SCHAGEN - Zondag 29 december is Café De Bierkadeopen om quizliefhebbers te verwelkomen. Voor de derde keer slaan De Bierkade en MP-GJ Popquiz de handen in één om het jaar af te sluiten met een spannende, maar vooral leuke popquiz.

Weet jij wie de hits "Zij Weet Het" van Tino Martin en "Het Duurt Te Lang" van Davina Michelle schreef? Wie meezongen met de one-hit wonder "Somebody's Watching Me" van Rockwell en wat de dance sensatie LMFAO daar mee te maken heeft? Weet jij, bij de eerste tonen al, het intro van "Annabel" van Hans de Booy te herkennen? Dan kan je het ver schoppen bij de Popquiz bij De Bierkade.

Popkennis opvijzelen

Maar ook als je deze vragen niet kan beantwoorden, kun je gerust meedoen om je popkennis te bewijzen of op te vijzelen. We spelen negen ronden. Acht daarvan gaan om fragmentherkenning, waarbij je punten kan scoren door artiest en titel goed te raden en een extra punt door het juist beantwoorden van een extra vraag. De negende ronde is een zogenaamde tafelronde. Jouw team heeft de gehele quiz de tijd om deze te beantwoorden.

Maak van je zondagmiddag een spannend muzikale wedstrijd en schrijf je in via het evenement op facebook of door een mail te sturen naar mp_gj@ziggo.nl. Een team bestaat uit maximaal vier personen en deelname bedraagt € 5, - per team. Locatie: Bierkade, Loet 13c, Schagen.