Schagen Actief en Lijf & Visie organiseren Nieuwjaarsduik

SCHAGEN – Op het strandje achter De Wiel vindt op woensdag 1 januari weer een Nieuwjaarsduik plaats. De Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door Schagen Actief, exploitant van onder andere zwembad De Wiel, en Lijf & Visie. Voor lezers van deze krant geldt ook: duiken jullie mee het nieuwe jaar in?

Vanaf 2020 slaan Schagen Actief en Lijf & Visie de handen ineen om op een breder vlak sporten, bewegen, herstellen en (samen) actief bezig zijn aan te kunnen bieden. Daarbij zullen zij gezamenlijk diverse leuke en effectieve sportactiviteiten gaan organiseren. Zij trappen af met een Nieuwjaarsduik op woensdag 1 januari.

Vanaf 11:45 uur is de ontvangst en kunnen deelnemers zich omkleden in de fitnessruimte van Lijf & Visie bij zwembad De Wiel. Vanaf 11:50 uur wordt er een warming-up verzorgd door een fysiotherapeut van Lijf & Visie, waarna iedereen om 12:00 uur het water in gaat om met een frisse start het nieuwe jaar te beginnen. Daarna kunnen de belangstellenden heerlijk bijkomen met een kom verse snert met worst van Keurslagerij Arie Klaver en warme chocolademelk. Let op: deelname is gratis en op eigen risico! Het EHV Team van het Rode Kruis in Schagen staat klaar om te helpen

Bij deelname aan de Nieuwjaarsduik profiteren de deelnemers van veel speciale kortingen bij zwembad De Wiel, Lijf & Visie en Sportshop Bouwes. Voor wie benieuwd is naar de kortingen: kijk hiervoor op www.zwembaddewiel.nl of op de pagina 'Nieuwjaarsduik 2020' op Facebook.