Afbeelding
(Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

Leesclub voor jong en oud

ZAANDAM - Barbara Murru woont zo'n 2,5 jaar in Zaandam. Een kleine twee jaar geleden richtte ze een Nederlands en Italiaans Avondtaalcafé op in haar toen nieuwe woonplaats. Daar bleef het niet bij, want haar leesclub bestaat in mei alweer een jaar. Iedereen die daaraan wil meedoen, van jong tot oud, is daarbij van harte welkom. De leesclub is zondag 12 mei.

"Ik houd van boeken lezen. Ik praat graag met andere mensen over boeken en vind het leuk om indrukken met hen te delen", legt Barbara uit waarom ze graag deze leesclub organiseert. "Het idee is dat deelnemers thuis een boek lezen en dat we elkaar elke twee of drie maanden ontmoeten. Mensen zijn vrij om in een open discussie met elkaar over alles van het boek te praten. Het duurt ongeveer één à twee uur en iedereen is van harte welkom. Voor deze bijeenkomst lezen we het boek 'Reddende engel' van Renate Dorrestein."

Aanmelden kan via taalcafe.zaandam@gmail.com, o.v.v. van 'Leesclub'. De leesclub is zondag 12 mei om 15.30 uur. Barbara laat de exacte locatie weten.