Nederlanders oefenen in gezellige sfeer met niet-Nederlanders de taal.
Nederlanders oefenen in gezellige sfeer met niet-Nederlanders de taal. (Foto: Daan Ruijter/Rodi Media)

Nederlands en Italiaans Avondtaalcafé

ZAANDAM - Het gratis Nederlands Avondtaalcafé Zaandam biedt niet-Nederlanders dinsdag 19 maart weer de kans om hun Nederlands te oefenen. In ontspannen sfeer onder het genot van een drankje werken zij aan de taal. Vrijdag 8 maart kunnen belangstellenden met dezelfde gezelligheid aan hun Italiaans werken. Beide taalcafés zijn in het centrum van Zaandam.

Het taalcafé is laagdrempelig.

Bij het Nederlands taalcafé van Avondtaalcafé Zaandam kunnen bezoekers dinsdag 19 maart niet alleen hun Nederlands verbeteren, maar ook nieuwe mensen leren kennen. Het taalcafé is laagdrempelig. Wie niveau A2 heeft, kan prima meedoen en door de taal te oefenen tegelijkertijd zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Er zijn geen thema's: bezoekers kunnen het over alles hebben wat ze interessant vinden. Het doel is tenslotte Nederlands oefenen. Vrijdag 8 maart is iedereen welkom bij het Italiaans Avondtaalcafé Zaandam, waarbij het idee hetzelfde is.

Gratis

Beide Avondtaalcafés, een initiatief van Barbara Murru, zijn gratis. Het is wel zo dat drankjes voor rekening van de bezoekers zelf komen. De beide avondtaalcafés beginnen om 19.00 uur.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden via: taalcafe.zaandam@gmail.com, met daarbij de vermelding van aan welk(e) Avondtaalcafé(s) zij mee willen doen. Dan laat Barbara de exacte locatie(s) van de taalcafés in het centrum van Zaandam weten.

Dinsdag 19 maart Nederlands oefenen