Henk Jan Beltman (44).
Henk Jan Beltman (44). Foto: aangeleverd

Netwerkbijeenkomst De Corner

ZAANDAM - Henk Jan Beltman (44) is donderdag 7 maart te gast bij De Corner en De Maatschappij. De ondernemer komt ter gelegenheid van de netwerkbijeenkomst van de beide organiserende partijen. De bijeenkomst vindt plaats in het Zaans Museum in Zaandam.

"We halen niet zonder reden de directeur en grootaandeelhouder van Tony's Chocolonely naar het Zaans Museum. Het grootste en meest populaire chocolademerk van Nederland krijgt een eigen chocoladefabriek in de Zaanstreek en wel in pakhuis De Vrede langs het Noordzeekanaal", aldus de organisatie van de netwerkbijeenkomst. "Met de investering is een bedrag van ruim honderd miljoen euro gemoeid. De bouw start eind 2019 en vanaf de opening in 2021 worden op deze locatie jaarlijks zo'n zestig tot zeventig miljoen chocoladerepen geproduceerd."

Tony's Chocolonely Chocolate Circus, zoals de fabriek officieel gaat heten, is geopend voor publiek. Beltman: "Het moet naast de fabriek een attractie met achtbaan, horeca en een auditorium worden." Tony's mikt op 500.000 bezoekers per jaar.

Belangstellenden kunnen vanaf 17.00 uur inlopen. Het programma begint om 17.30 uur. Hierbij is voldoende gelegenheid om te netwerken en na afloop is er een buffet. Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze netwerkbijeenkomst.

Meer informatie over het programma is te lezen op de website www.de-corner.nl. Het Zaans Museum bevindt zich op Schansend 7 in Zaandam.