Toe aan een voorjaarsmetamorfose?

ZAANDAM - Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam houden dinsdag 26 februari een inloopavond met gratis bodyanalyse en huidanalyse.

Body Unlimited biedt verschillende methodes aan om af te slanken. Stephanie van Steen geeft uitleg: "We werken met het PowerSlim-afslankprogramma dat jou helpt om in korte tijd gewicht te verliezen, terwijl toch de spiermassa op peil blijft. Het dieet is goed vol te houden en: je hebt geen hongergevoel! Daarnaast hebben we behandelingen met Ultrasound & Cryolipolyse (alternatieven voor liposuctie), FormoStar Inforood Wrap voor centimeterverlies en pijnbestrijding, lymfedrainage, behandelingen voor spierversteviging en centimeterverlies (Arasys) en Collageen Lichttherapie voor huidverbetering."

Sinds februari 2018 werkt Stephanie samen met schoonheidsspecialiste Carola. Carola vertelt: "Na ruim tien jaar in loondienst ben ik het avontuur aangegaan om voor mezelf te beginnen. Mijn passie is het verbeteren van de huid. Met de producten van Perfect Age Cosmeceuticals van Drs. Robert Schoemacher en goede adviezen en producten voor thuis breng ik jouw huid in topconditie. Naast gezichtsbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor manicure, pedicure, shellac, lichaamsmassages, bindweefselmassages, het harsen van zowel gezicht als lichaam, het verven van wimpers/wenkbrauwen en ook skin needling." Carola en Stephanie werken ook samen met Drs. Robert Schoemacher. Hij is geregeld in de studio aanwezig voor het uitvoeren van injectablebehandelingen.

Body Unlimited voorziet in de behoefte om, onder begeleiding van een gecertificeerde coach, af te slanken. "Iedere bezoeker krijgt tijdens de inloopavond een gratis bodyanalyse aangeboden en er zijn natuurlijk heerlijke PowerSlim-hapjes. Daarnaast kan iedere bezoeker ook een gratis huidanalyse van Carola krijgen. Ook hebben wij die avond speciale aanbiedingen. Vanzelfsprekend kan er dan ook een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvende, uitgebreide introductiebehandeling", aldus Stephanie van Steen.

Body Unlimited en Beauty Unlimited Zaandam verwelkomen mensen dinsdag 26 februari tussen 17.00 en 20.00 uur. De bedrijven bevinden zich op Paltrokstraat 16 in Zaandam. Meer informatie is te vinden op de websites www.bodyunlimited.nl en www.beautyunlimitedzaandam.nl.