Ontdekken wat loslaten oplevert

ZAANDIJK - De Zaanse Loslaatdag vindt zondag 31 maart plaats. Deze dag is gericht op ambitieuze vrouwen die alle ballen hooghouden en behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. In het Kreatief Pakhuis in Zaandijk zijn die dag verschillende workshops die allemaal in het teken staan van 'loslaten'. Veertien verschillende Zaanse ondernemers werken nauw samen om deze dag te organiseren.

De tweede editie van de Zaanse Loslaatdag is onderdeel van de Landelijke Loslaatdag, die al sinds 2012 wordt georganiseerd. Het draait zondag 31 maart om zowel letterlijk als figuurlijk loslaten. Deelnemers nemen afstand van hun spullen én van de belemmerende ideeën en overtuigingen in hun hoofd. Daardoor ontstaat ruimte en kunnen ze de rijkdom van eenvoud ontdekken.

Programma

De Zaanse Loslaatdag begint met een ontspannen brunch, iets waar drukbezette vrouwen vaak alleen maar van dromen. Aansluitend kan elke deelnemer drie workshops naar keuze volgen. De dag wordt afgesloten met een borrel, met uitzicht op de Zaanse Schans. Initiatiefneemster en professional organiser Marianne Winter van MARY regelt het wel.nl® maakt alles graag eenvoudig en overzichtelijk. "In het dagelijks leven komt er steeds meer op ons af. Dat veroorzaakt stress. Tijdens de Zaanse Loslaatdag kun je ontdekken wat je echt belangrijk vindt. Hierdoor ervaar je meer rust en voldoening."

Meer informatie

Wie benieuwd is wat loslaten oplevert, kan zondag 31 maart naar de Zaanse Loslaatdag komen. Meer informatie is ook te vinden op: zaanseloslaatdag.nl.