Appartementencomplex TIME TO SMILE Balaia Senses.
Appartementencomplex TIME TO SMILE Balaia Senses. (Foto: aangeleverd)

Genieten onder de Portugese zon

8 dagen vanaf € 249,- p.p. in vier sterren appartement

REGIO - De Algarve is al jaren een populaire zomerbestemming bij Nederlandse vakantiegangers. De zon schijnt over de ruige rotskusten, de golven van de Atlantische Oceaan rollen de gele stranden op en in elk restaurant smaakt het familierecept voor kip piri piri even lekker.

Het splinternieuwe appartementencomplex TIME TO SMILE Balaia Senses is vorig jaar nieuw gebouwd en in september 2018 geopend. Kom maar op met die Portugese 'dia'. Het fantastische uitzicht over de groene omgeving belooft al veel goeds. Met aan de ene kant de golfbanen van Balaia en in de verte de glinstering van de Atlantische Oceaan. Plof lekker neer op een van die luie ligbedden aan de rand van het zwembad of geniet van de Portugese zon op een heerlijk terrasje.

Inbegrepen: retourvlucht/transfer Amsterdam - Faro met TUI fly, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag, 7 nachten in TIME TO SMILE Balaia Senses, verblijf o.b.v. logies in een 1-, 2- of 3-kamer appartement, Nederlandstalige reisleiding. Extra voor de lezers: een fles wijn in het appartement bij aankomst en de Capitool reisgids Algarve.

Vanaf € 249,- p.p.

Reisperiode: 1 april t/m 23 oktober 2019. Deze aanbieding is te boeken t/m 31 maart 2019. Prijs is een vanaf prijs p.p. o.b.v. 2 personen per kamer. Vertrek op maandag, woensdag en zaterdag. Ook vertrek mogelijk vanaf Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. De vanaf prijs is beperkt beschikbaar op een aantal data.

Kijk voor meer informatie en boeken op www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs in een TUI winkel in de buurt. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing.

Genieten onder de Portugese zon.