Roy Gruijs blijft trainer van ZKV

ZAANDAM - Roy Gruijs blijft komend seizoen actief als trainer van korfbalvereniging Zaandamse Korfbal Vereniging (ZKV). Ook de rest van de technische staf blijft aan, te weten Monne Jonker als trainer van ZKV 2, Niels Doeves als assistent trainer bij ZKV 1 en Karin Engel als verzorgster van de selectie.

Het bestuur van ZKV is uitermate tevreden over de wijze waarop de technische staf de huidige selectie begeleidt en blij dat zij ook volgend seizoen bij ZKV actief zijn.

Roy Gruijs: "Dit is mijn eerste seizoen met een nieuwe selectie bij ZKV. Van beide kanten is de klik er en we merken dat er een hoop potentie in de groep zit. De samenwerking met Niels en Monne bevalt ook uitstekend en wij zien dan ook zeker een hoop doorgroeimogelijkheden voor volgend seizoen. Ook weten we dat een aantal getalenteerde junioren volgend jaar de selectie komt aanvullen, waardoor wij alleen maar sterker zullen worden. Verder is het begeleidingsteam rondom de selectie goed verzorgd en worden alle randvoorwaarden dan ook prima ingevuld, waardoor wij ons volledig op het speltechnische gebied kunnen storten."

Monne Jonker: "Het is een mooie, talentvolle groep, waarin ik heel veel potentie zie. Deze uitdaging ga ik in het komende seizoen graag weer aan. Vooral het feit dat de spelers enorm met korfbal bezig zijn triggert mij om hen zowel individueel, maar ook als team te laten groeien."

Het eerste van ZKV speelt zowel op het veld als in de zaal overgangsklasse. De vereniging speelt bij De Kiep op het veld, aan Sportlaan 1 in Zaandam. De zaal bevindt zich in sporthal De Struijck, Prof. Struijckenstraat 1 in Zaandam. Meer informatie over de vereniging op zkvzaandam.nl.