Is groen jouw toekomst? Groen is nu!

URSEM - Bezoek donderdag 21 maart tussen 15.00 en 18.00 uur de demodag van vakmensen, bemiddelaars en onderwijs in het groen.

Clusius College, Herenbos en diverse groene aannemers zijn een gezamenlijk project gestart om de groenbranche te promoten en mensen te interesseren voor het groenvak, en een eventuele opleiding hierin. We willen iedereen kennis laten maken met de mooie en veelzijdige werkzaamheden in het groen. Groen is meer dan schoffelen alleen! Denk aan: techniek, timmeren, ontwerpen, tuin tekenen, kantoorwerkzaamheden, verticale tuinen, natuurlijke speeltuinen, interieurbeplanting of dak- en gevelbeplanting.

Na twee geslaagde demodagen bij Krinkels en Donkergroen stelt nu Hoek Hoveniers, De Leet 10a in Ursem, zijn terrein beschikbaar. Ook het werkgeverservicepunt is aanwezig. Aanmelden voor een opleiding kan via het Clusius College of via TRI groei in groen. Voor zij-instromers is scholing op maat mogelijk. De bedrijven hebben voldoende plaats voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken en tegelijkertijd willen leren.

Meer informatie en aanmelden: www.herenbos.nl/groenisnu.