KSK-expositie

KROMMENIE - De Krommenieƫr Schilderskring, KSK'80, opent vrijdag 12 april haar jaarlijkse voorjaarsexpostie. Van die vrijdagmiddag tot en met zondag 14 april hangt en staat het atelier in Huize Barkeloo in Krommenie weer tot de nok toe vol met kunst in verf en keramiek.

Naar verwachting zijn zeventig schilderijen rond het thema 'licht en beweging' te bewonderen. Daarnaast worden ongeveer dertig werken in keramiek tentoongesteld. Het idee voor het thema 'licht en beweging' is afkomstig van de Wormerveerse kunstenaar Ludo Winkelman, die ook als docent bij de KSK betrokken is. Ludo is in binnen- en buitenland bekend om zijn schilderijen en 3D-figuraties.

Afgezien van de themagebonden werken omvat de expositie ook vrij werk. Een deel daarvan is te koop. Bovendien worden tijdens de tentoonstelling lootjes verkocht waarmee mensen schilderijen en keramiek kunnen winnen. De uitslag van de verloting sluit aan bij het tijdstip van sluiten van de expositie, zondag 14 april om 17.00 uur. Vanaf dat tijdstip worden de winnaars bekendgemaakt.

Vrijdagochtend 12 april 11.00 uur is de officiƫle opening voor leden en genodigden. Daarna, om 14.00 uur is de tentoonstelling voor publiek geopend. De locatie is Vlusch 8 in Krommenie en de toegang is gratis. Wie meer over de KSK en haar activiteiten wil weten kan een kijkje nemen op de eigen website www.KSK80.nl.