Open dag tennisvereniging Zaanstad-Zuid

ZAANDAM - Tennisvereniging Zaanstad-Zuid (TZZ) houdt zaterdag 30 maart een open dag op sportcomplex Poelenburg in Zaandam. Het evenement valt samen met het jaarlijkse 'Lente Bokbiertoernooi'.

Marian van den Berg, de actieve secretaris van het nieuwe bestuur van de tennisvereniging, vertelt enthousiast over de vele mogelijkheden tijdens deze open dag. "Uiteraard is iedereen van harte welkom op deze bijzondere dag van TZZ. We hebben bewust gekozen voor het tegelijk organiseren van het Bokbiertoernooi en de open dag, zodat bezoekers op een leuke manier kennis kunnen maken met onze actieve club."

"Iedereen wordt welkom geheten en opgevangen door een groepje ervaren leden. Er bestaat een mogelijkheid om deel te nemen aan het toernooi of om op een aparte baan gewoon een balletje te slaan. Daarvoor hebben we een tennisleraar beschikbaar om een miniles te geven en er zijn ook een paar enthousiaste leden aanwezig om iedereen goed op te vangen. Rackets en ballen liggen uiteraard klaar om te gebruiken."

Tennisvereniging TZZ beschikt over een ballenkanon dat ook tijdens de open dag ingezet wordt. Kinderen kunnen zich vermaken op het sportcomplex, aangezien er ook een trampoline staat. TZZ beschikt zelfs over een echte jeu de boulesbaan. Ook is er koffie, thee en limonade beschikbaar. Voor de kinderen regelt TZZ nog een attentie.

De open dag duurt van 12.00 tot 16.00 uur. TZZ bevindt zich op Poelenburg 466 in Zaandam.