Iedereen kan bij de voorjaarsmarkt van Zorgcentrum Saenden wel wat scoren.
Iedereen kan bij de voorjaarsmarkt van Zorgcentrum Saenden wel wat scoren. (Foto: Zorgcentrum Saenden)

Voorjaarsmarkt Saenden

ZAANDAM - Zorgcentrum Saenden houdt zaterdag 13 april haar traditionele Voorjaarsmarkt. Bezoekers kunnen er diverse producten van hun garing vinden.

Zo zijn er gebruikte huishoudelijke spullen, klein meubilair, tweedehands (kinder)kleding, sieraden en elektrische apparatuur. Ook boeken, platen en cd's zijn te verkrijgen, evenals diverse lekkernijen. Van koffie met gebak tot haring en van oliebol tot echte Hollandse erwtensoep, ook om mee te nemen en eventueel in te vriezen. Loten voor het Rad van Avontuur zijn eveneens te koop. Deze kosten 0,50 euro per stuk of 5 euro voor elf lootjes.

Daarnaast kunnen kinderen aan diverse kinderspelletjes zoals ballen gooien en een kegelspel meedoen. Ook is er een informatiestand over werken bij, vrijwilliger worden bij en wonen in Zorgcirkel Saenden. Bij deze stand kunnen mensen tevens informatie vinden over en voor roze vijftigplussers, Regenboog Saenden en de Cliƫntenraad.

Vuilniszakkenverkoop

Om 14.00 uur begint de vuilniszakkenverkoop. Iedereen kan dan voor 2,50 euro een lege vuilniszak kopen. Alles wat in die zak past, mogen bezoekers meenemen. Dit geldt alleen voor kramen met tweedehands spullen en niet voor de creatieve kramen.

Zorgcentrum Saenden is tijdens de voorjaarsmarkt van 9.30 tot 14.30 uur geopend voor bezoekers. Het centrum bevindt zich op Nova Zembla 2 in Zaandam.