Land van Fluwel stijgt tot grote hoogte

SINT MAARTENZEE - Het grootste avontuur voor jong en oud start het nieuwe seizoen met de opening van een uitkijktoren waar je u tegen zegt. Vanaf 10 meter heb je een waanzinnig uitzicht over de bloeiende bloemenvelden. Kinderen razen middels een glijbaan van deze hoogte weer naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook. De uitkijktoren heeft een speelse en ruige uitstraling waardoor deze prachtig past bij het park en de omgeving.

Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee is ook dit jaar weer de ultieme plek voor levensgenieters en avonturiers. Zeker nu er deze winter hard gebouwd is aan een nieuwe skelterbaan en klimparcours waarop kinderen gezekerd klimmen.

Stoute schoenen

Jong en oud trekken verder de stoute schoenen uit en bedwingen het, vorig jaar nieuw geopende, blotevoetenpad dat zeker voor kinderen ook vol avontuur en klautermogelijkheden zit. Struin 1 kilometer lang over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen.

In de Dutch Tulip Experience maak je met een audiotour kennis met de sprookjesachtige geschiedenis van ons bekendste Hollandse icoon: de tulp! Terwijl de kinderen, na een aantal gezamenlijke avonturen, nog uren spelen in het AvonturenSpeelParadijs en het verstoppertjesbos is het voor de volwassenen goed toeven op het terras van Restaurant De Kneinsberg.

De oude stolp op het terrein biedt naast 47 pannenkoeken volop bourgondische heerlijkheden. Voel vanaf 30 maart de lente en beleef het avontuur op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Kom maar op als je duft!

www.landvanfluwel.nl