Watersportcentrum Wormer ligt op een fraaie plek aan de Zaan.
Watersportcentrum Wormer ligt op een fraaie plek aan de Zaan. (Foto: Watersportcentrum Wormer)

Watersportcentum Wormer al jaren aan Zaan

WORMER - "Watersportcentrum Wormer: 'supermodern', 'ouderwetse' service!! Met een prachtig uitzicht op authentieke Zaanse huisjes en gelegen aan de drukbevaren Zaan, kunnen we gerust stellen dat Watersportcentrum Wormer een 'hotspot' heeft. Twee jonge enthousiaste mensen met een jong bedrijf, maar met een heel ouderwetse kijk op service. Hier ben je nog klant!", aldus eigenaren Ed en Jolanda Sybrandy.

"Alles is in huis. Een mooie showroom met boten en motoren, een werkplaats en een ruime opslag. Genoeg voor een watersportcentrum van formaat." Ed en Jolanda Sybrandy zijn in maart 2003 het watersportcentrum Wormer in een nieuw pand begonnen. Het waterrijke gebied van de Zaanstreek heeft altijd veel watersporters gehad, dus er kon er altijd eentje bij. "Loop je van de showroom de winkel binnen, dan valt je gelijk de zelfgemaakte bar op. Steevast bieden we de mensen aan de zeer originele 'bootbar' een kopje koffie aan. Een houten zeilboot is op originele wijze omgetoverd tot bar."

Watersportcentrum Wormer is dealer van Jobe (waterskiën, funboards e.d.), Suzuki rubberboten, Nimarine rubberboten, Suzuki buitenboordmotoren, Marlin trailers en Alumacraft aluminium Jon boten. Tevens is er een perfecte lijn sloepen en Tenders van het merk Admiral in de lengte 4.50 tot 6.25 meter en natuurlijk mogen we de Beneteau console boot niet vergeten.

His Watersport

His Watersport heeft een samenwerking met Watersportcentrum Wormer. Sinds begin oktober 2016 is Pim Bakker binnen het watersportcentrum gestart met zijn onderneming His Watersport. "Pim heeft zijn passie voor de watersport, boten en motoren al gedurende vier jaar in de praktijk kunnen uitbreiden. Hij is geboren en getogen in Wormer en heeft de watersport met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is inmiddels een ervaren technicus waar het gaat om onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren. Dit gedeelte binnen Watersportcentrum Wormer valt nu onder zijn verantwoordelijkheid en hij biedt hierin de klant graag vakkundigheid, advies en goede service."

"Of u nu voor een onderdeel naar Wormer komt of voor een buitenboordmotor, sloep of reparatie aan boot of motor... één ding weten we zeker, u gaat altijd tevreden naar huis. Watersportcentrum Wormer heeft een echte allround specialisatie, we zijn van alle markten thuis. Zo hebben we een prachtige lijn met rubber, polyester, aluminium en console boten." "Vooral de prachtige sloepen die we van Admiral sloepen en Tenders hebben zijn heel erg populair. U moet voor de vele merken gewoon even gaan kijken op de site van Watersportcentrum Wormer: www.watersportcentrum-wormer.nl en www.Admiralboats.com." Watersportcentrum Wormer bevindt zich op Veerdijk 26 in Wormer. Meer informatie via: 075-6406309.