Vier de vrijheid met grote artiesten

ZAANDAM - Vier de vrijheid met Tino Martin, Glennis Grace, Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Yves Berendse en Jody Bernal op het bevrijdingsfestijn Zaandam. Tickets zijn te koop www.bevrijdingsfestijn.nl en bij The Mail Company (Dam 7B, Zaandam), Bruizz (Dam 46, Zaandam) Batavia (Veerdijk 39, Wormer) en Iterson sport & style (koemarkt 12, Purmerend)

Zondag 5 mei is de dag we in Nederlander vieren dat we in vrijheid kunnen leven. Een dag die in het teken staat van liefde, verbroedering en vrijheid! En hoe kan je dat nou beter vieren dan door te zingen! Het gezelligste meezingfeest van 5 mei vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Zaandam op het Balkenhaven festivalterrein gelegen aan het Noordzee Kanaal.

Grote Nederlandse namen staan te trappelen voor Bevrijdingsfestijn Zaandam

Na het geweldige succes van vorig jaar staan de topartiesten te trappelen om weer naar Zaandam af te reizen. American got Talent en Ladies of Soul ster Glennis Grace zal een miniconcert geven met haar live band. Ook Nederlands meest populaire volkszanger Tino Martin zal weer van de partij zijn! In totaal staan vanaf 13:00 s' middags tot 23:00 13 artiesten op het grote buiten podium. Dans, geniet en zing uit volle borst mee met: Tino martin, Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, John West, Yves Berendse, Mike Peterson, Quincy, Robert Leroy, Denny Braaf, Ramon Sandbergen, Rene Boon, Dj Rieg en Angelina. 'Bling Bling' is weer van de partij en zal in area 2 weer zorgen voor feest met het foute hitjes concept. Alles uit de jaren 90 en 00's zal voorbij komen: Jody Bernal, Def Rhymes, Qmusic Foute uur live, Jeroen Post, Barry Brand en Mitch Armigo. Wees op tijd met het bestellen van de kaarten!