Afbeelding
(Foto: Hans de Bruyne)

Concert Harmoniecorps Tuindorp

OOSTZAAN - Het voorjaarsconcert van Harmoniecorps Tuindorp (HCT) vindt plaats op zaterdagavond 18 mei vanaf 20.00 uur in theater De KunstGreep in Oostzaan.

Grote werken zijn Armeense dansen, deel 1 van de Engelse componist Alfred Reed en Gulliver's Travels van de Belgische componist Bert Appermont. Trompettist Danny Koppenol soleert in het virtuoze Opus for Trumpet. Onder leiding van dirigent Bert Willemsen laat HCT bekende muziek horen, onder andere een eigenzinnige bewerking van Ob-la-di, Ob-la-da van de Japanse arrangeur Toshio Mashima en filmmuziek uit Star Trek, Guardians of the Galaxy en filmthema's van componist Ennio Morricone. Het opleidingsorkest opent het concert, dit keer onder leiding van Ron Overeem. En inmiddels ook traditiegetrouw is huisband On A Tuesday ook weer van de partij.

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs: 10 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website: www.harmoniecorps.nl, e-mail: info@harmoniecorps.nl, of telefoon: 020-633 71 79, of op 18 mei aan de zaal.