Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

'Koffiecorner van het jaar'

WORMER - Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing 'Koffiecorner van het jaar'. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega's ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto's van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Wormer sleept Schoen Betonboringen de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing.

Bij Schoen Betonboringen zijn ze verheugd met de regiowinst. Richard Schoen zegt: "We zijn erg blij dat we geselecteerd zijn als regiowinnaar. Wij zijn pas verhuisd en we vinden een mooie kantine van groot belang. Onze koffiehoek in de winkel is het moment waar we met onze klanten samenkomen. Die ontmoeting vinden we erg belangrijk."

De vakjury selecteert drie winnaars die de titel 'Koffiecorner van het jaar 2019' mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van 'Thuis in Bouwen', Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel 'Koffiecorner van het jaar' voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen

Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs.Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via www.fortune.nl.