Zondagmiddagworkshop

ZAANDAM - Op moederdag samen iets creatiefs doen? En daar een mooie herinnering aan overhouden? Dat kan op zondag 12 mei in Buurthuis de Kolk. Beeldend kunstenaar Nicole van der Heijden geeft een zondagmiddagworkshop in Zaandam van 14:00 tot 16:30 uur.

Nicole van der Heijden is een bekende kunstenaar in de Zaanstreek. Naast haar eigen kunst initieerde ze veel kunstprojecten met wijkbewoners, onder andere in My Home aan de Oostzijde in de Rosmolenwijk.

Sinds Buurthuis de Kolk gestart is met het organiseren van creatieve workshops voor volwassenen op zondagmiddagen stond Nicole van der Heijden altijd al op de verlanglijst. Op moederdag is het dan zover en geheel in het teken van deze dag wordt dit een bijzondere workshop.

Tijdens de workshop werken de deelnemers aan het maken van een klein, mooi boekje. Dit mag natuurlijk over je moeder gaan, maar kan over iedereen gaan die je dierbaar is. Met opdrachten van Nicole en genoeg inspirerend materiaal ontstaat er een kleine 'ode' in de vorm van een vrolijk herinneringsboekje. Nicole: "Je hoeft echt niet creatief te zijn, iedereen kan zo'n mooi document maken!"

De workshop start om 14:00 uur in Buurthuis de Kolk (Klampersstraat 1) met koffie en thee. Voor de koffie, de thee, de tips en trucs van de professional, de materiaalkosten en natuurlijk de kaasvlinders betaal je € 12,50. Speciaal voor moederdag mogen zoons of dochters (vanaf 12 jaar) die hun moeder meenemen naar de workshop voor de helft van de prijs (€ 6,25). Maar natuurlijk ook van harte welkom als je alleen komt of de buren meeneemt naar de Kolk.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Rond 16:30 uur loopt de middag ten einde.