Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Zwembad De Crommenije

Vervolg voorpagina 13

Er staat tijdelijk een pomp om het regenwater af te voeren! Zo kunnen de gasten de komende periode gebruik maken van het totale gazon."

Jong en oud kan dus vanaf deze week weer volop buiten zwemmen en deelnemen aan de diverse activiteiten - wie weet wordt het voor de tweede keer op rij een lange hete zomer! Het activiteitenrooster is te vinden op www.sportbedrijfzaanstad.nl

Sportdag voor 50-plusssers

Sportbedrijf Zaanstad, waar Zwembad De Crommenije een vestiging van is, stimuleert en activeert Zaankanters om aan een sport deel te nemen. Martijn: "We willen alle Zaankanters bij ons zwembad betrekken. Daarom hebben we nu ook Floatfit en Bootcamp-lessen (Zaangolf), speciaal geschikt voor 20-plussers. En speciaal voor 50-plussers is er aankomende dinsdag 7 mei de 'Sportdag voor 50-plussers'. In samenwerking met o.a. de ouderenbond en het Sociaal Wijk Team van Krommenie laat De Crommenije zien hoe leuk het kan zijn om met leeftijdgenoten te sporten en daarnaast langer fit te blijven. Speciaal voor Moederdag is er zondag 12 mei ook een ludieke acite waarbij je kans maakt op een 12 badenkaart. Kijk voor de actievoorwaarden op de Facebook-pagina: Sportbedrijf Zaanstad Zwembad De Crommenije Krommenie.