Afbeelding
(Foto: )

FW: Activiteiten sociaal wijkteam west oude haven

Goedemorgen,

Het sociaal wijkteam West Oude Haven organiseert een aantal nieuwe activiteiten. We zouden graag zoveel mogelijk bewoners willen bereiken vandaar dat ik het artikel naar u stuur.

Ik hoor het graag of het artikel geplaatst kan worden.

Met vriendelijke groet,

Lindsay von Kriegenbergh

Opbouw medewerker Sociaal wijkteam

West-Oude Haven

Nova Zembla 2

1506 VD Zaandam
075-2060018

06-83163411

Werkdagen: Op de even weken maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


----------------------------------------------disclaimer---------------------------------------------- Aan deze e-mail kunnen geen rechten worden ontleend. De Gemeente Zaanstad sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit de electronische verzending van dit bericht. De inhoud van dit e-mailbericht (en de bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Mocht u dit bericht bij vergissing ontvangen hebben dan wordt u verzocht de afzender hierover te informeren en het bericht te verwijderen. Indien u niet de geadresseerde bent noch een geautoriseerde medewerker die kennis mag nemen van berichten voor de geadresseerde, mag u het bericht niet openbaar maken of op enige wijze verspreiden of vermenigvuldigen. ----------------------------------------------disclaimer----------------------------------------------

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. niet akkoord disclaimer en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

20195openinguitsmijterijennieuwekoffieinloopzaantheater_1069.docx

Opening Uitsmijterij en nieuwe koffie inloop Zaantheater door Sociaal Wijkteam West-Oude Haven

Op maandag 13 mei start er een nieuwe koffie inloop in het Zaantheater. Het Sociaal wijkteam West-Oude Haven organiseert de wekelijkse koffie inloop om gezellig samen te zijn met buurtbewoners onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Op dinsdag 14 mei is de opening van de Uitsmijterij. Sinds een aantal weken beschikt het sociaal wijkteam over een ruimte in het bijgebouw van de Bullekerk. Tussen 12.00-13.30 kunt u een heerlijke uitsmijter eten voor 2 euro. Iedere dinsdag tussen 10.30-11.00 uur kunt u zich hiervoor opgeven op 06-22717127.