Wijnassortiment van Slijterij Vonk.
Wijnassortiment van Slijterij Vonk. (Foto: aangeleverd)

Slijterij Vonk genomineerd

ZAANDAM - Slijterij Vonk is één van de grootste zelfstandige slijterijen van Nederland. Met een enthousiast team medewerkers leveren zij de hoogst mogelijke service, zowel in de winkel als in de webshop. Slijterij Vonk is dit jaar genomineerd voor de Winkelier van het Jaar Verkiezing in de categorie Slijterijen en wijnwinkels. Deze geweldige verkiezing wordt georganiseerd om winkeliers op een positieve manier in de spotlights te zetten en biedt de winnaar in iedere gemeente veel positieve publiciteit. Deelname aan de verkiezing is kosteloos.

Winkelier van het Jaar in de categorie Slijterijen en wijnwinkels

Slijterij Vonk heeft gespecialiseerd personeel (Vinologen, Liquoristen en Bierexperts) aanwezig die u bij uw keuze kunnen helpen. Hiernaast geven zij ook diversen proeverijen. Slijterij Vonk heeft ook een ruime sortering relatiegeschenken in huis. Kant en klaar maar ze kunnen ook voor u een relatiegeschenk op maat maken.

Slijterij Vonk maakt kans op de titel Winkelier van het Jaar in de categorie Slijterijen en wijnwinkels van de gemeente Zaanstad, provincie Noord Holland en misschien wel de landelijke titel. Er kan gestemd worden vanaf 23 mei tot 2 juli op Slijterij Vonk via https://www.winkelierverkiezing.nl/slijterij-vonk.

Slijterij Vonk is gevestigd aan Tuiniersstraat 8 in Zaandam. Voor meer informatie kijk op www.slijterijvonk.nl