Erfenis of schulden?

ASSENDELFT - Wie denkt dat een erfenis altijd de hoofdprijs is kan bedrogen uitkomen. Ook schulden maken onderdeel uit van een nalatenschap. Hoe wil jij je naasten achterlaten? Kom naar deze gratis lezing en aan het eind weet je of en welke actie je moet ondernemen om voor jezelf duidelijkheid te krijgen. Geef je op en neem mee wie je wil. Stuur een mail naar: zaanstad@finenzo.nl o.v.v. FinenzoTalks 6 juni en hoeveel personen (deel dit bericht gerust).

Finenzo organiseert onder de naam FinenzoTalks laagdrempelige lezingen over alles wat te maken heeft met financiƫn. FinenzoTalks informeert en spreekt in gewone mensentaal en geeft antwoord op al je vragen.

Op 6 juni praat de erfenisdeskundige je bij op het gebied van nalatenschap. Hoe kun je je nabestaanden ontzorgen, aan wie laat je de afwikkeling over? Welke mogelijkheden heb je om dingen vast te leggen. Hoe werkt erfbelasting tegenwoordig? Is je testament nog wel geldig? Wat zijn de financiƫle consequenties van een nalatenschap? Na een uur weet je wat je te doen staat en waar je nog aandacht aan moet besteden. Maak het bespreekbaar en laat alles goed achter.

Locatie: De watertoren, aanvang: 19.30 uur. In ongeveer een uur tijd nemen we je mee langs alle ins en outs. Daarna is er tijd voor vragen en natuurlijk een borrel van het huis!