Damiano Jongens, Wessel Hamers, Chiel Kansen en Mick Stokkel
Damiano Jongens, Wessel Hamers, Chiel Kansen en Mick Stokkel (Foto: aangeleverd)

Groep 8 De Regenboog werd vierde

PURMEREND - Bij de finales van het Volleybal Kampioenschap Regio West in sporthal De Beuk zaterdag 18 mei, werd groep 8 van de Regenboog vierde.

Het team, bestaande uit Chiel Kansen, Wessel Hamers, Damiano Jongens en Mick Stokkel, werd 13 februari bij het Zaanse Kampioenschap eerste en plaatste zich hiermee voor het kampioenschap in de Regio West.

De poule-ronde verliep foutloos, drie overwinningen op rij zorgde ervoor dat ze de halve finale bereikten. In de halve finale moesten ze tegen de Willibrordusschool uit Bovenkarspel. Helaas ging deze wedstrijd met 22-21 verloren (rally moest worden uitgespeeld nadat de zoemer al was afgegaan).

Helaas waren de krachten en concentratie op en werd de Regenboog vierde. Het team is hierdoor net niet geplaatst voor het Nationale Kampioenschap.

Het leverde na afloop beteuterde gezichten op, maar de school is trots op hun prestaties!