Bridgen traint brein

OOSTZAAN - Bridgen is leuk, spannend, goed voor het brein en een interessante manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Al jaren is deze vorm van hersengymnastiek populair bij jongeren en 50-plussers die minder zijn gaan werken of met pensioen zijn. OBC is een gezellige bridgeclub in Oostzaan voor iedereen en zoekt leden.

Bridge spelen staat op de eerste plaats, maar gezelligheid en vriendschap staan ook hoog in het vaandel bij OBC.

Jubileum

Volgend jaar bestaat de vereniging 75 jaar. Spelen kan op woensdagavond in het Excelsior-gebouw in Oostzaan, aanvangstijd 19.45 uur.

Ledenaantal

Naast de reguliere competitie worden er verschillende bridgedrives georganiseerd, zoals de kerstdrive met samen genieten van het diner. Het ledenaantal was tot voor kort net boven de honderd; momenteel zijn er ongeveer negentig leden. De leden komen niet alleen uit Oostzaan, maar ook onder andere uit Landsmeer, Zaanstad, Amsterdam-Noord.

Interesse

Interesse gewekt? Neem contact op met Carla Verberne, 06-14920296 of via carlav@xs4all.nl. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om als gastspeler de sfeer te komen proeven.

Nieuw seizoen

Geen partner is geen probleem. Het nieuwe seizoen start 4 september. Ook voor een bridgecursus, die start in september, is het mogelijk om contact op te nemen met Verberne.