Afbeelding
(Foto: Aangeleverd )

Draag jij bij aan een onvergetelijke vakantie?

Als de deuren van de scholen in juli dichtgaan, breekt voor veel kinderen een heerlijke zomervakantie aan. Gezinnen gaan er op uit om lekker te ontspannen in een andere omgeving. Wanneer een lid van het gezin een verstandelijke beperking heeft, is dit niet zo vanzelfsprekend. Speciaal voor deze kinderen (6-18 jaar) biedt Prinsenstichting in de periode van 12 juli tot en met 3 augustus een leuke vakantie aan.

Er is altijd wat te doen! Bijvoorbeeld lekker zwemmen, naar de kinderboerderij of heerlijk spelen in de speeltuin. En natuurlijk worden er allerlei leuke uitstapjes georganiseerd. Deze vakantie is ook geschikt voor kinderen met een meervoudige beperking. Er is een aantal plaatsen beschikbaar voor kinderen die overdag willen komen maar (nog) niet willen blijven slapen. Prinsenstichting heeft twee locaties waar vakantie gevierd kan worden. Op de centrumlocatie (wijk Kwadijkerpark) in Purmerend en bij villavakantiepark IJsselhof in Andijk. Tijdens de vakantie worden de kinderen begeleid door professionele, ervaren medewerkers met ondersteuning van vakantiekrachten. Zo krijgt iedereen een vakantie om nooit te vergeten!

Word vakantiekracht

Voor het vakantieproject zijn we nog op zoek naar vakantiekrachten die de professionals kunnen ondersteunen. Ben jij minimaal 4 dagen aaneengesloten beschikbaar in de periode van 12 juli tot en met 3 augustus en heb jij een diploma Z-verpleegkundige, HBO-V, MBO-SPW of vergelijkbaar? Of ben jij nog bezig met één van deze opleidingen maar heb je al wel enige ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking?

Meld je dan aan bij Alice Butter-Kraij via a.butter-kraij@prinsenstichting.nl en draag bij aan een onvergetelijke vakantie!