Voorbereidingen 5e editie BouleVaart, met verrassende opzet
Voorbereidingen 5e editie BouleVaart, met verrassende opzet (Foto: Pascal Fielmich)

Griekse mythologie tijdens vijfde editie BouleVaart

KROMMENIE - Het belooft weer een groot feest te worden, zondag 23 juni. Net als elk jaar verrast BouleVaart ook dit jaar weer met haar opzet. Met maar liefst twee horecapleinen in de Vermaningstraat, heel veel frisse bands, een groots waterspektakel, foodtrucks, ondernemers, stichtingen, theater, activiteiten en heel veel leuks voor kinderen.

Dit jaar is er een heus theater spektakel te zien. De theaterklassen van Theatermijn trekken de stad in en vertellen op Festival BouleVaart elk een belangrijk verhaal rondom de Trojaanse oorlog. Daarnaast is in het kerkje De Vermaning en de Loads een prachtige voorstelling uit de Griekse mythologie. Dit soort voorstellingen zijn grote klassiekers in het theater en dat is niet voor niets!

Was dit het waard?

Regisseurs Heleen van Wiechen en Jochem van Rijsingen werkten met jongeren aan hun eigen visie op deze verhalen en keken naar hoe ze nog steeds iets zeggen over de wereld van nu. De belangrijkste vraag die hieruit naar voren komt is: was dit het allemaal waard?
Deze voorstelling wordt met bijna vijftig jongeren gespeeld, aangevuld met een ensemble enthousiaste jongeren uit de Zaanstreek.Ook Peter Meijn (graffiti-artiest) is dit jaar weer van de partij. Hij zal een gigantische vogel gaan Sprayen. Deze vogel staat al aan de Vaart maar is momenteel...(lees verder op pagina 10.)

Impressie BouleVaart 2018
Impressie BouleVaart 2018
Impressie BouleVaart 2018
Impressie BouleVaart 2018