De toernooicommissie van HOOP Overdriver maakt zich op voor zomer toernooi (vlnr Huub Gitsels, Swante de Bruyne, Marjoleine van den Broek, Sietze Helms, Karin Slaman, niet op de foto Tom van Kan).
De toernooicommissie van HOOP Overdriver maakt zich op voor zomer toernooi (vlnr Huub Gitsels, Swante de Bruyne, Marjoleine van den Broek, Sietze Helms, Karin Slaman, niet op de foto Tom van Kan). (Foto: Robert Eikelenboom)

ZAANDAM - Ook dit jaar organiseert tennisvereniging LTVZ haar open HOOP Overdriver tennistoernooi.

LTVZ zet inschrijving HOOP Overdriver open

De toernooicommissie is druk bezig met de voorbereidingen en nodigt graag alle tennissers uit zich in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld van 5 t/m 13 augustus en staat in het teken van Mediterrane sferen. Ook de toernooipizza wordt dit jaar weer gebakken! Doet u mee?

Er kan ingeschreven worden voor de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de mix, dubbel en single. Het enkelspel wordt gespeeld op basis van actuele rating. Voor wie nog nooit een tennistoernooi heeft gespeeld maar het graag eens wil ervaren, is dit een unieke kans om het uit te proberen! De toernooicommissie helpt u graag op weg met alle vragen over het spelen van een tennistoernooi, van inschrijving tot toernooi etiquette!

Wacht niet met inschrijven voor dit gezellige en sportieve zomertoernooi, maar ga meteen naar toernooi.nl voor inschrijving. Heb je nog vragen, mail dan naar overdriver@ltvz.nl.