Zondag 30 juni is er weer een spirituele beurs in het gezellige Tolhuys aan de Zaan.
Zondag 30 juni is er weer een spirituele beurs in het gezellige Tolhuys aan de Zaan. (Foto: aangeleverd)

Spirituele beurs Zaandam

ZAANDAM - Zondag 30 juni is er weer een spirituele beurs in het gezellige Tolhuys aan de Zaan.

Op deze dag treffen de bezoekers mediums die werken met verschillende disciplines. Belangstellenden kunnen vragen stellen over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, hoe verder te gaan op de ingeslagen weg, werk, liefde, kinderen, dieren, et cetera. Op gezondheidsgebied worden geen uitspraken gedaan.

Bekende mediums

Er zijn kaartleggers, een sjamaan met zijn medicijnwiel, handlijnkundige, intuïtief schilderen met reading, edelsteen orakel, numerologe, healers, masseur, et cetera. Bekende mediums als de Zaanse Eva Slootemaker, Petra Vergers, Paul Kramer, Anna Eberlein, Ingrid Mac Gillevry en Anjo Miedema zijn aanwezig.

Terras

Tevens is er een verkoopstand Yolly's gemstone bracelets met mooie eigengemaakte edelsteen sieraden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een lekkere lunch te gebruiken. Michael en zijn personeel maken het graag klaar voor een schappelijke prijs. Bij mooi weer zit men, net als vorig jaar, lekker buiten op het mooie terras onder de parasols aan de Zaan.

De beurs is van 11.00 tot 17.30 uur geopend. Entree is vijf euro en kinderen tot en met twaalf jaar hebben vrij entree. Parkeren is gratis. Adres: Het Tolhuys Aan de Zaan, Westzijde 216, Zaandam. Kijk voor meer informatie op www.mooyvision.nl of Facebook.

Afbeelding