Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Spirituele beurs aan de Zaan

ZAANDAM - In het gezellige Tolhuys aan de Zaan is zondag 30 juni een spirituele beurs. Op deze dag tref je mediums die werken met verschillende disciplines. Voel je vrij om te komen met vragen over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, hoe verder te gaan op de ingeslagen weg, werk, liefde, kinderen, dieren, enzovoort. Op gezondheidsgebied doen zij echter geen uitspraken.

Er komen kaartleggers, een sjamaan met medicijnwiel, handlijnkundige, intuïtief schilderen met reading, edelsteen orakel, numerologe, healers, en een masseur. Bekende mediums als de Zaanse Eva Slootemaker, Petra Vergers, Paul Kramer, Anna Eberlein, Ingrid Mac Gillevry en Anjo Miedema zijn ook op de beurs aanwezig.

Er is een verkoopstand Yolly's gemstone bracelets met mooie eigengemaakte edelsteen sieraden en de mogelijkheid een lekkere lunch te nemen. Michael en zijn personeel maken het graag klaar voor een schappelijke prijs. Bij mooi weer zitten de mediums, net als vorig jaar, lekker buiten op het mooie terras onder de parasols. Indien wij buiten zitten, komt er ook een muzikant die op de achtergrond zorgt voor innerlijke harmonie.

Locatie: Het Tolhuys Aan de Zaan, Westzijde 216. Entree: 5 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis. De beurs is van 11.00 tot 17.30. Parkeren is gratis. Meer info: www.mooyvision.nl of op Facebook.

Afbeelding