Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Kinder Zomerdisco en haakcursus bij Wijkcentrum Dirk Prins

ZAANDAM - Sociaal Wijkteam Zaandam Zuid en Wijkcentrum Dirk Prins organiseren woensdag 24 juli van 14.30 tot 17.00 uur een zomerse kinderdisco, met een echte discjockey. Ook een haakcursus staat gepland in het centrum.

Lekker met elkaar dansen, kletsen, chillen en lachen. Tussendoor wordt er een frisje, chips en ijsje geserveerd (inbegrepen). Leuk om met vriendjes of vriendinnetjes erbij te zijn. Opgeven is niet verplicht maar wel verstandig, want vol is vol. Leeftijd tot 12 jaar. Kosten: 1 euro per kind.

Aanmelding via de facebookpagina van Fun-kids events of bij Wijkcentrum Dirk Prins, A.G. Verbeekstraat 35, Zaandam. Telefoon 075-6310707. Email: info@dirkprins.nl

Haakcursus

Ook is er in Wijkcentrum Dirk Prins een zomercursus haken op maandag 22 juli, 5 en 19 augustus van 13.30 – 15.30 uur.

Als je de basissteken kent, kun je al gauw iets leuks haken, zoals een zelf ontworpen smartphone-hoesje. De cursus is er voor alle leeftijden. Ook leuk bijvoorbeeld voor (groot)ouders en (klein)kinderen om dit samen te doen. Een ervaren docente leert iedereen het haken in de vingers te krijgen. Kosten: 10 euro.voor alle drie de middagen. Wel zelf haakpen en haakgaren (katoen/wol) meenemen.

Opgeven: Tel.: 06-44892094. Email j.grinwis-greven@hetnet.nl.

Een van de resultaten van een haakcursus