Waar let je op bij tuinmeubilair

De zomer is al enige tijd in het land en dat betekent dat de tijd van heerlijk barbecueën, relaxen in de tuin en lange zomer avonden actueel is. Jammer is het dat het weer nog niet voor de volle 100% optimaal meewerkt.

Beleef plezier met familie en vrienden door comfortabel meubilair in je tuin te plaatsen. Met een loungeset, picknicktafel of schommelbank maak je optimaal gebruik van je tuin of balkon. Wat vind jij mooi? Bekijk de tips en trends

Denk na over verschillende materialen wanneer je een tuinmeubel aan wilt schaffen. Denk na over wat het mooiste in jouw tuin past. Het ene materiaal heeft ook meer onderhoud en bescherming nodig dan de ander. Nooit is een tuin af. Maak bijvoorbeeld een gezellige hoek met romantische kandelaars of leuke plantenbakken.

Omdat hout een natuurlijk product is past hout meubilair in iedere tuin. Het zijn vaak comfortabele en robuuste meubelen. Het vergt ook weinig onderhoud. Vuil wordt door de regen weggespoeld en met een harde borstel en goede houtreiniger kan je het laatste vuil weghalen.