Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Nieuwe eigenaar voor Groot Schoenen

KROMMENIE - Na bijna 110 jaar een familiebedrijf te zijn geweest van de familie Groot, gaat Groot Schoenen vanaf 1 september verder onder leiding van Peter en Gerda Kuijs. Dankzij hun jarenlange ervaring met eigen schoenenwinkels, MJ Schoenen, zijn Peter en Gerda de perfecte kandidaten om Groot Schoenen voort te zetten. Zo kan Ineke Groot van haar welverdiende pensioen gaan genieten en kan zoon Joppe met een gerust hart aan een nieuwe uitdaging beginnen.

Groot Schoenen is sinds 1910 gevestigd aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie, inmiddels bekend als 'Het Schaakplein'. De zaak is één van de weinige pasvorm-, mode- en kinderschoenen winkels in de Zaanstreek en wordt daarom goed bezocht. Groot heeft kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog op de prioriteitenlijst staan en vond het daarom bijzonder fijn dat er zo'n gepassioneerde schoenenman en -vrouw bij hen aanklopte om de zaak over te nemen.

De familie Groot heeft een lange geschiedenis in Krommenie. De overgrootouders van de huidige generatie hebben de zaak opgericht in 1910, dus het besluit om dit niet voort te zetten is een moeilijke keuze geweest. De familie Groot bedankt alle klanten van harte voor hun jaren van trouwe bezoekjes aan de winkel en hoopt dat zij het in de nieuwe situatie nét zo gezellig gaan vinden.

Peter en Gerda van MJ Schoenen hebben ervoor gekozen om de naam Groot Schoenen niet te veranderen. Peter en Gerda vinden het belangrijk om, samen met het team bekende dames uit de schoenenzaak, dezelfde goede pasvorm- en modecollectie aan te bieden. De collectie wordt uitgebreid met merken als Ara, Toms en de stijlvolle collectie van Nero Giardini. Voor de klant verandert er dus weinig aan de succesvolle formule Groot Schoenen. Zo is op dit moment de bekende zomeruitverkoop in volle gang en kunt u rekenen op mooie kortingen. Per 1 september verwelkomen Peter en Gerda u, samen met team Groot, van harte in hún nieuwe zaak.

Afbeelding