Afbeelding
(Foto: https://zaantheater.nl/tickets/kinky-boots/)

Broadwayhit Kinky Boots in Zaantheater

ZAANDAM – Dé grootste reizende musical van het nieuwe seizoen is voor het eerst in Nederland te zien: Kinky Boots, de keuze van de gezamenlijke schouwburgen en theaters. In de Nederlandse cast spelen onder anderen Vajèn van den Bosch, Nadjim Severina en Jonathan Demoor. Natuurlijk is deze feel-good musical ook te zien in het Zaantheater en wel op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november.

De musical heeft op Broadway enorme successen behaald en was iedere avond uitverkocht. 'Kinky Boots' ontving een sterrenregen aan lovende recensies en won vele awards, waaronder de Tony-Award voor beste musical in 2013. De productie speelt inmiddels ook met veel succes in Groot-Brittannië, Duitsland, Australië en Japan. Deze zegetocht is de Nederlandse theaters niet ontgaan en onder de naam Nationale Musical Tour brengt het Zaantheater, in samenwerking met een aantal andere theaters, deze klinkende titel uit. Een met prijzen overladen, waarvan 6 Tony's en 3 Olivier Awards, feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

'Kinky Boots' begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 28,35, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.