Holland Music Sessions in Jisp

JISP - Ook in 2019 is de Jisperkerk als locatie opgenomen in de serie zomerconcerten van Holland Music Sessions , dit jaar met het optreden van een strijkkwartet: het Trépide String Quartet uit Hongarije. De vier musici spelen werken van Beethoven, Mozart en Debussy.

Holland Music Sessions biedt een uniek platform voor gepassioneerde (18 tot 25-jarige) toptalenten in piano, viool en cello met ambitie voor een carrière in de klassieke muziek. Met een combinatie van hoogwaardige begeleiding in zowel lessen en masterclasses door internationale topmusici als volwaardige optredens en podiumervaring in bijzondere en voor klassieke muziek hoogwaardige locaties stimuleert Holland Music Sessions de ontwikkeling van klassiek talent.

Holland Music Sessions organiseert vier verschillende activiteiten: een jaarlijkse Summer Academy & Festival voor ruim 125 jonge talenten vanuit Bergen (Noord-Holland) waarvan de besten door het gehele jaar optreden in een inspirerende internationale concertserie New Masters on Tour. Voor oud deelnemers fungeert Holland Music Sessions als impresariaat en tenslotte verzorgt TIHMS educatie over klassieke muziek op middelbare scholen (in Noord-Holland).

Holland Music Sessions wordt grotendeels geleid en mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en is aangemerkt als een culturele ANBI-stichting.

Datum: zaterdag 24 augustus om 20.30 uur. Locatie: Jisperkerk, Dorpsstraat 46, 1546LK, Jisp. Toegang € 18,00. Korting voor begunstigers (€15.00) en jongeren (€ 9.00), gratis voor kinderen. Kaarten reserveren via www.TIHMS. com/concerten of via programmaraad@jisperkerk.nl. Voor meer informatie zie www.jisperkerk.nl.