Afbeelding
(Foto: Michael Joswig)

Mooi aanbod Zaantheater

ZAANDAM – Het nieuwe theaterseizoen staan er in het Zaantheater weer klinkende namen op het podium zoals Nick & Simon en Waylon.

In de donkere dagen voor kerst, trekken Nick & Simon langs een beperkt aantal theaters met een sfeervolle en warme kerstshow. Het Zaantheater is ook uitverkoren en verwelkomt de heren op vrijdag 20 december om samen de kerstdagen in te luiden. Nick en Simon spelen een keuze uit hun eigen sfeervolle kerstrepertoire, aangevuld met bekende kerstklassiekers in een intieme setting. Een heerlijke kerstshow om nog lang van na te genieten.'Highlights' begint om 20.15 uur en de kaarten kosten vanaf € 32,50.

Collins tribute

Op woensdag 11 december komt de band Still Collins naar het Zaantheater met de show 'The very best of Phil Collins & Genesis'. De hoofdrol is voor zanger Sven Komp, met zijn niet van de echte Phil Collins te onderscheiden stem. Samen met zes andere topmuzikanten, een spectaculaire lichtshow, authentiek geluid en moves wordt dit een show waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Elke dag horen we op de radio wel muziek van Phil Collins of Genesis. De onvergetelijke songs die we allemaal onmiddellijk herkennen. Geniet van nummers als 'Against all odds', 'In the Air Tonight', 'Invisible Touch', 'I Can't Dance', 'Another Day in Paradise' en meer. Een spectaculaire lichtshow met authentiek geluid en moves maken het de beste show in zijn soort. Still Collins is Europa's meest gevraagde band als het om het repertoire van Phil Collins en Genesis gaat. Stemmen, sound, arrangementen, zelfs doorgewinterde fans geloven hun oren niet! Doe je ogen dicht en het lijkt of Phil en Genesis zelf op het podium spelen waarbij ook Peter Gabriel niet wordt vergeten. Kaarten voor 'Still Collins' zijn verkrijgbaar vanaf € 19,20.

Tineke

Tineke Schouten behoort al jaren tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. Tineke maakt in haar voorstelling 'Highlights' een reis langs de hoogtepunten uit haar schatkist. Vorig seizoen was deze voorstelling helemaal uitverkocht, dus natuurlijk komt ze op zaterdag 7 december terug naar het Zaantheater. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches en tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde. Nadat ze in seizoen 17/18 een persoonlijke show had neergezet, maakte Tineke in seizoen 18/19 een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in 'een nieuw jasje' passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten. 'Highlights'-kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 20,85.

Alle voorstellingen vangen aan om 14.00 uur. Kaarten (alle inclusief € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Nick & Simon
Afbeelding
Foto: Roy Beusker