Jubileumvaartocht 35-jarig bestaan Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner
Jubileumvaartocht 35-jarig bestaan Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner (Foto: aangeleverd)

Feestelijke viering 35 jaar De Corner

ZAANDAM - De Zaanse Ondernemers Societeit De Corner bestaat 35 jaar. De eerste bijeenkomst van dit netwerk voor bestuurlijk en ondernemend Zaanstreek vond plaats op 11 oktober 1984, destijds nog in de kantine van voetbalvereniging ZVV.. Het Cornerbestuur kijkt met veel plezier en trots terug op de afgelopen 35 jaar en de 246 interessante bijeenkomsten daarin en hoopt nog vele jaren van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor alle ondernemers en bestuurders in de Zaanstreek.

Dit jubileum willen ze dan ook vieren met een jubilieumvaartocht op partycruiser Jules Verne, op 13 september. Hiervoor zijn niet alleen de Cornerleden en genodigden uitgenodigd, maar ook de leden van De Maatschappij, ZaanLinQ, Zaandelta-Achtersluispolder, Belangenvereniging Noord Molletjesveer, Bedrijvenvereniging Wormerland, Contactgroep Bedrijven Oostzaan en Junior Kamer Zaanstreek. Ook de colleges B&W van Oostzaan, Wormerland en Zaanstad, zijn van harte uitgenodigd, net als de eigen ereleden.

De kosten voor deelname zijn € 25,- p.p. waarin begrepen onbeperkt genieten van de hapjes en drankjes, het uitgebreide buffet en diverse activiteiten. Aanmelden kan tot 1 september, door een mail te sturen naar communicatie@de-corner.nl. Vermeld hierbij uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten. U ontvangt vervolgens een factuur. Na betaling is uw deelname aan deze jubileumvaartocht definitief. Vertrek en aankomst is bij: PontMeyer, Symon Spiersweg 15, 1506 RZ in Zaandam. De ontvangst is vanaf 16.00 uur, om 17.00 uur gaan de trossen los en rond 21.00 uur meert het schip weer aan. Meer informatie over het programma: www.de-corner.nl/agenda_item/13-september-2019-35-jarig-bestaan-de-corner/